El passat 6 de setembre vaig rebre un premi en el AQUARIUM de Donostia per un relat científic titulat Berta in NanoLand dins de la categoria públic del concurs Inspiraciencia

https://static2.diariovasco.com/www/multimedia/201909/07/media/cortadas/ciencia-kroF--624x377@Diario%20Vasco.JPG
Imagen de la recepción del premio relatado por el Diario Vasco
https://www.diariovasco.com/gipuzkoa/aquarium-acoge-entrega-20190907003812-ntvo.html

Berta in NanoLand

El relat premiat té com a protagonista a la meva filla Berta i es basa en la reducció de grandària des del món macro al món de la mil milionèsima part d’un metre, el món nano sima parte de un metro, el mundo nano

En aquest link podeu trobar el relat premiat

Experiència familiar

L’esdeveniment està organitzat per la delegación del CSIC en Catalunya i des de la primera edició centenars de relats científics han inundat el concurs mostrant que està eina pot ser molt útil per a divulgar la ciència

Al juny em van dir que era finalista i vaig confirmar que acudiria amb la meva família a la gala final en el preciós AQUARIUM de Sant Sebastià.

Vaig aprofitar la noticia per transformar-la en una aventura familiar. Li vaig explicar a la meva filla la possibilitat de poder guanyar un premi per un relat on ella era la protagonista…per cert, li va agradar el relat.

Fins a la gala final, Berta va estar nerviosa pel fet de poder guanyar aquest premi i fins que no el vam rebre va ser tota una experiència per a ella. Finalment vam guanyar, sobretot perquè molts amics i coneguts ens van votar i vaig tenir el plaer de poder recollir el premi amb la meva família, cosa que d’altra banda, no és molt comuna

L’any vinent més…

Ja estic pensant que relat presentaré l’any que ve…crec que parlaré de l’àtom i el titularé Rubén in AtomLand…

Resultado de imagen de aun hay mas