Seleccionar página

El Taller ATOMITZA’T és un taller teatralitzat que aconsegueix a través de l’entreteniment i de la diversió acostar la ciència i l’interès per la ciència al públic infantil.A continuació podeu veure el dossier:

DOSSIER_ATOMITZA’T

El taller ATOMÍTZA’T està dirigit a nens i nenes de primària. Els assistents experimentaran, participaran i es qüestionaran diversos aspectes relacionats amb el món atòmic, el món que compon tot el que coneixem. El taller s’adapta al ritme dels assistents, a les seves preguntes i té una part de co-creació i una part teatralitzada per ferho dinàmic i participatiu. El taller provoca la sorpresa i la curiositat, que condueixen a preguntes i a respostes; en definitiva, afavorint la curiositat científica

Les diferents activitats que els assistents duran a terme van des d’experiments fins a preguntes, manualitats i fins i tot la participació activa. El taller fomenta la iniciativa, originalitat i creativitat per actuar enfront de els problemes, desenvolupant la capacitat d’aprendre a aprendre, realitzar experiències, observacions i recerques que els permetin acostar-se al mon de les ciències, reflexionant en grup i  treballant en equip, amb un enfocament interdisciplinari.